03 September 2010

Pictures by fans: Стефан



Първо искам да се извиня за оскъдното количество постове напоследък, но страдам от пост-лятна депресия, която се засили от рязката температурна разлика и някои проблеми в личен план. Всички тези фактори ме направиха доста апатична и дори срамежлива- не смея да заговарям хората, за да ги снимам...

Горната снимка е пример, защото срещнах Стефан онзи ден и много ми допадна абсолютната стилова промяна в облеклото му, но дори не посмях да го питам дали иска снимка. Затова пък той ми прати тази (извадих късмет). Ето как от размъкнатите, провиснали скейтърски и рапърски дрехи, които Стефан носеше преди, е минал на костюм!

Та да поговорим за мъжете в костюм... ммммм... Да, всеки мъж трябва да притежава поне един костюм в гардероба си. Това облекло е смятано от мъжкия пол за строго официално, а всъщност може да бъде и супер кежуал. Костюмът на Стефан е младежки и строг едновременно заради широките раета и му седи много стилно с тази шапка и колелото. Бих му предложила да пробва и с бежов костюм, който ще подхожда на светлата му коса, но бежовото да не е много светло, защото ще се изгуби в него.

Както виждате, мили мъже, не е задължително като сте с костюм да се стегнете и с вратовръзка (зависи от случая, де). Модните колекции за мъжка мода предлагат уникални артикули, които си заслужава да имате и дори да не сте почитател на костюма от 2 части, изберете поне сако, което ви гарантирам, че ще можете да съчетавате с почти всичко в гардероба си и ще ви седи страхотно.

И един последен съвет към "силния" пол- жените харесват мъже в костюми, много! Може би е време да се замислите дали искате да останете самотния дърт скейтър или да сте ухажвания млад юпи... От вас зависи!

4 comments:

  1. Елегантно! Обувките са една малка забележка към целия вид.
    И, наистина, всеки мъж трябва да има поне един костюм (ама не от бала) - за театър, за вечеря, за някое по-засукано събитие и т.н. Подкрепям с две ръце мнението, че един хубав слънчев ден трябва да се остави скейтърския вид и да се премине към нещо по-адекватно.

    ReplyDelete
  2. Mmm da, tazi tema s mujete v kostumi e dosta interesna.. dori dnes vodihme edin razgovor po vuprosa s priqtelq mi i oshte mi durji vlaga :) Sledq bloga ti ot izvestno vreme i dori bqh iznenadana , 4e ne q za4ekna specialno, ta bqh v o4akvane..i vse oshte sum :) V konkretniq slu4ai imam nqkoi zabelejki, no shte se vuzdurja, zashtoto ne mi beshe tova ideqta, po- skoro te okurajavam da dorazviesh zapo4natoto :) A za tova kolko kostuma trqbva da ima edin muj - opredeleno pove4e ot edin! vse pak ima 4 sezona , cvetovete , materiite i t.n. sa ot zna4enie.. Proqva na mnogo po-losh vkus spored men e da ima samo 1 , koito da nosi i zima i lqto. Mislq,4e bi bilo mnogo polezno i okurajavashto za jelaeshtite da probvat kostum muje, ne razpolagashti s dami, koito da gi naso4vat v izbora.. puk znae li 4ovek, moje i da im pomognem da si gi namerqt :P Osven za kostumite ina4e shte mi bude mnogo interesno da vidq neshto za ``belite rizi `` i interesni predlojeniq za prilojeniqta im ... kakto v mujki, taka i v jenski variant :) I taka, prosto podhvurlqm ideiki :) Uspehi !

    ReplyDelete
  3. Наскоро мой близък приятел ме помоли да отида с него на шопинг за костюм- работата му го налага. Бях много въодушевена и леко уплашена, защото до сега не съм избирала костюм и смятах съчетаването за много сложен и пълен със строги правила процес. Но като влезнахме в магазина се развихрих. И на него му хареса много, защото се виждаше по един много различен, готин и секси начин.

    Костюмът за мъжа е като вечерната рокля за жената и наистина всеки трябва да е подготвен с поне един. За повече може да се поспори, но не с мен, а с мъжете, които и без друго не обичат да пазаруват дрехи, камо ли такива, които няма да носят постоянно.

    Колкото до белите ризи... класика, винаги влизат в употреба. Да си призная, аз нямам бяла риза, но след този коментар се замислих дълбоко и смятам скоро да се сдобия с една :)

    П.С. Много благодаря за изчерпателните коментари и, Лили, дай насам забележките, стана ми интересно :)

    ReplyDelete
  4. ahahah .. emi eto , ne si li se zamislqla za neshto kato ``shopping assistant`` ne samo za priqteli .. iskam da kaja vsushnost , 4e golqma 4ast ot horata, koito se za4itat po modni literaturi i bez tova razbirat po neshto ot obli4ane i za tqh e po- skoro razvle4enie i obmqna na idei.. pazara v bulgariq e za hora, koito imat pari i sa murzelivi - s udovolstvie biha platili za podobni izlishni spored men uslugi :))
    PS: a za zabelejkite.. tazi shapka nqkak stranno e blesnala, i obuvkite sa dosta stari4ki za ina4e noviq kostum, no da ne diskutirame tova.. li4i si 4e snimkata ne e pravena s takava cel i shte e smeshno da q komentiram seriozno :) shte 4akam za rizite !

    ReplyDelete