22 September 2010

NO!NO!NO! Трите грации



Не можах да се въздържа и да не постна тази снимка, която открих преди време. Трите девойки са потресаващи, най-вече защото са доста често срещани като типаж. Като ги гледам ми изниква въпросът: "Как мислите, мили дами, че с този външен вид няма да бъдете третирани като третокласни проститутки?"

Хищницата в ляво е емблематична за чалга-клубовете. Черната топирана и "дърпана" коса, евтиното трикотажно безумие, което е нахлузила, но поне не е прекалила с грима. Смятам, че е абсолютен хит сред мъжете, които търсят нещо мръсно за една нощ. И после- "Ама той що не ми звъни?"...

Средната "грация" се е барнала в зеброво. Ето как животинските принтове са придобили славата на отвратителни чалгаджийски униформи. Ама какво е това парцалче дето виси като прани гащи на хълбоците? Сатаненка панделка... за разкош, а? Да не говорим за синджирчето с медальонче, което затруднява доста дишането, така като гледам. Защо трябва да носите всичко, което най-близките ви са подарили? Синджирчета, медальончета, гривнички и всичко накуп и наведнъж. Разбирам, че уважавате подаръците, но не е нужно да го демонстрирате по този начин. И да добавя- много, много, много ме дразни модата от преди 10 години, когато всички се кичеха с някакви сребра, особено гривнички, синджирчета и пръстени. Моля ви, спрете! Не е нужно да показвате всичките си "съкровища" наведнъж! Освен това е ДЕМОДЕ!!!

Последната мацка е типична. Сложила си тя дънковата пола, "турила" един потник, но не какъв да е, ами тоя черния (нали е на дискотека) с бляскавия паяк. Явно не я е страх от паяци, можете да я викате да ги елиминира и у вас. А с това облекло елиминира и всичките си шансове да бъде поканена на "танц"! Коремчето се подава загадъчно и гнусно, следващото потниче- малко по-дългичко ще трябва да е.

Искам да обърна специално внимание на прическата на дясното девойче- това е едно от най-безвкусните решения за придържане на бритона! Всеки ден виждам по 1000 момичета с тази малоумна и демодирала прическа. Какво му харесвате на това? Лесно е за изпълнение, но изглежда безвкусно, грозно и детско. Да си беше вързала цялата коса на опашка, щеше да нацели.

2 comments:

  1. Как ги измисляш тези коментари :)))напълно съгласна съм написаното

    ReplyDelete
  2. Хахахаха, ами идват от сърцето и душата :):):) Избива ме на простотия като я гледам. Няма да е интересно, ако пиша нормално, нали?

    ReplyDelete