04 June 2010

Венера vol.2






Момичето с име на богиня отново си заслужи пост в блога и, както сами виждате, има защо. Венера не купува дрехите си от случайни магазини. Сама измисля моделите и една талантлива шивачка ги превръща в реалност.

Смело, ексцентрично, елегантно и интересно. Панталонът е с 2 лица, ако мога така да се изразя, и е много ефектен. Съчетанието с яката е убийствено и придава строг и стегнат вид на облеклото, но въпреки това цялостната визия е доста разчупена и различна.

Ако и вие имате интересни идеи за нови дрехи, не се колебайте, а разпитайте за добра шивачка, която да ви ги ушие. Услугата не излиза по-скъпо от закупуването на дреха от магазина, но пък ще сте сигурни, че друг няма да видите със същото облекло. А и какво по-хубаво от това да носиш дрехи по собствен дизайн?! :)

5 comments:

  1. Като изключим силиконовите презрамки,има доста интересен стайлинг.Харесва ми!

    ReplyDelete
  2. da, prezramkite sa ujasni

    ReplyDelete
  3. Да, прави сте и Венера ще бъде предупредена за тази грешка. И аз много ги мразя тези презрамки, защото ме побърква допира на изкуствена материя до кожата ми, пък и седи грозно и евтино.

    Бих предложила да не слага презрамки изобщо или да остане с оригиналните. За това облекло аз бих използвала една презрамка, която да преметна през врата си. По този начин няма да се забелязва въобще :)

    ReplyDelete
  4. Мда и аз я премятам през врата,или просто ги оставям да се виждат.

    ReplyDelete
  5. super e! suglasna za prezramkite...az li4no obojavam sutiena mi da se vijda:)i njamam ni6to protiv prezramki

    ReplyDelete