13 June 2010

Илиан



Още с влизането в двора на галерията го забелязах и много ми допадна, най-вече заради интересното европейско излъчване. Както вече споменах, рядко се виждат такива мъже по родните улици. Даже мислех, че е чужденец...

Илиан демонстрира как един от главните трендове на сезона може много приятно да бъде използван в мъжкото облекло, а именно телесният цвят. Тук стилът е "сафари"- изключително подходящ за лятото, защото цветовата гама и материите са идеални за горещините.

А ето и приятен начин за носене на чорапи с гуменки. Очилата и шапката също седят на място и завършват цялостния стил. Липсва му само едно Suzuki Safari и е готов за трип из Африка :)

2 comments:

  1. Да, наистина има излъчване на чужденец. Изглежда като човек, който се чувства добре в собствената си кожа, и не плаща "данък обществено мнение".
    А относно обувките, ние ги наричаме гуменки (или платненки), а чужденците им викат plimsolls. Изключително удобни и практични обувки.
    Предлагат се много разнообразни цветове и модели, поради факта че са от плат. Почти невъзможно е да не намериш цвета, който ти трябва... за допълнение към перфектният оутфит.

    ReplyDelete
  2. Гуменки ми звучи по-готино. Много мерси за пояснението, веднага оправям поста :)

    ReplyDelete