23 June 2010

Пембе



Пембе е много добър моден дизайнер и страхотен човек. Притежава едно магическо ориенталско излъчване като героините от "1000 и една нощ". Много жествена, красива и стилна. Засичала съм я няколко пъти, като винаги ми е правила впечатление с избора си на дрехи.

Този път я хванах с прекрасна дълга рокля, която е самодостатъчна, т.е. не изисква допълнителни аксесоари или дрехи, които да я подчертават. Красотата на Пембе е достатъчна.

Това харесвам на дългите рокли, ако са и добре подбрани за фигурата, една небрежна прическа на кок или спусната коса, големи обици, подходяща чанта и сандалки са предостъчни. Дам, под дългата рокля не се вижда с какви обувки си и можеш да си позволиш да сложиш удобни и леки сандалки, но въпреки това силуетът оптически се издължава, което е страхотен плюс.

Дългата рокля е идеална за дните, в които се чудите какво да облечете или просто не се харесвате в нищо, защото само като я облечете, вече имате завършен тоалет. Тъй че, марш към някой добър магазин за рокли и подберете най-добрата за вас! Няма да съжалявате, инестицията си заслужава.

3 comments:

  1. роклята наистина е много хубава , а момичето е безпорно чаровно.Отдавна съм решила да си купя дълга пола,но още не съм намерила "своята"

    ReplyDelete
  2. Най-добрият начин е да пробваш без задръжки, защото може най-неугледният модел да седи точно на теб перфектно и ти да го превърнеш в печеливш избор :)

    И аз много се колебая, защото има и доста фрапантни модели, но сега съм се замислила за един, който е прав, трико на тънки бели и сини черти с червен кант... Но трябва да го пробвам. Кой знае дали няма да изгеждам като дъска, защото съм слаба, плоска и висока и обикновено дълги рокли и поли ме правят като улична лампа :):):)

    Та тествай, няма да сгрешиш :)

    ReplyDelete
  3. Роклята си точно попадение! Много красива както тя, така и Пембе!

    ReplyDelete