10 June 2010

NO! NO! NO! Панталон и пола???



Никога не съм разбирала носенето на пола върху панталон, може би защото ми идва малко претрупано и ми изглежда сякаш трябва да се скрие нещо много грозно. Виждала съм много добри примери за правилното им съчетаване, но този определено не е един от тях.

Момичето явно няма какво да крие и може спокойно да си позволи да пробва с наслояване и оувърсайз дрехи, но защо по този евтин начин? Тя е точно от онези хора, които са видяли нещо някъде и са преценили (неправилно), че с наличните си дрехи могат да постигнат същия ефект. Или просто няма вкус... Поне панталона да бе по-тесен.

Всъщност първото нещо, което ме впечатли, беше плажната чанта. От какъв зор, кой го измисли това и как се реши, че плажните чанти се носят в град, който е на 400км от морето? Ако я бях видяла в близост до някой басейн, щях да й простя, но тя си беше почти на Сточна гара!

Ако вземем всичко по отделно, може да се получат интересни и стлни неща. Чантата бих носила с прозрачна шарена туника, бански и сандалки, панталончето с карирана блузка, поличката (сукманче е май) с голи крака, готин шарен тишърт и кецове. Защо, питам, тя е решила да изръси гардероба върху себе си и каквото се полепи, да го сложи?

Имайте предвид, че много хора, които срещам по улиците, правят същата грешка. Научете се да преценявате предназначението на дрехите и аксесоарите си, така няма да сбъркате в облеклото си и най-важното- няма да попаднете в категорията NO!NO!NO! :)

1 comment:

  1. единствено сандалите стават от тази жалка картинка

    ReplyDelete