09 June 2010

NO! NO! NO! Вертикални щори



Първо искам да се извиня за качеството на снимката, но бях в движение и треперех цялата при вида на тази жена! И как да не се разтрепериш при това безумие?!

Потничето е с 1-2 номера по-малко и притиска подмишниците, да не говорим, че е доста неподходящо за възрастта на дамата и, най-ужасното- съчетанието със светло син сутиен! Признавам, че дантелата и прозрачните материи са на мода този сезон, но в случая наблюдаваме как трендът е превърнат в демоде.

Полата... Полатааааа е най-малкото OUT с тези две "прелестни" цепки отпред и отзад. Не може така! Или цепка отпред, или отзад. Накрая ще тръгне с цепки и отстрани и ще се размята като с вертикални щори.

Колкото до чантата и обувките, тук мога да напиша книга, но ще ви спестя обстоятелствените коментари, защото можете и сами да видите, че тези обувки са взети от гардероба на бивша порно звезда или чалга певица.

3 comments:

  1. О,милостиви Боже!Жалко,че чантата не се вижда много добре,сигурна съм,че е потресаваща :Д

    ReplyDelete
  2. Кликни върху снимката, за да се уголеми. Или по-добре недей, достатъчно мъчи и малка :D

    ReplyDelete
  3. Сузе, това с вертикалните щори ме разсмя до болка. Колко истина може да бъде. А тоалета няма какво да коментирам, правилната оценка оставям на теб. =)

    ReplyDelete