24 June 2010

Сюзан



Много яко! Това е поредната ми адашка. Е, не точно, защото тя е Сюзан, а аз Сузана, но ми е винаги интересно да се запозная с момиче с такова име. Аз лично много го храесвам :)

Впечатли ме гащеризонът, който е много интересен и материята е супер лека и подходяща за летните жеги. Принтът също е много готин и позволява множество вариации при съчетаването.

Тук Сюзан е наблегнала на бялото, но аз бих пробвала нещо по-шантаво като очила с леопардови рамки (но внимателно с леопардите, не гоним чалга визия), черен топ без презрамки, колкото да има основа, една огромна кафява чанта в афро стил и някакви сандалки с много преплетени каишки.

Много е готин този гащеризон и ако се замислите, можете да го стилизирате по най-различни начини заради богатата цветова гама. Даже може да се придаде и лека хипи нотка с добавяне на цветя в косата, а защо не и в индиански стил с онези сандалки с реснички и кожена връв около главата, която да се връзва отстрани и от нея да висят перца и мъниста? Ех, възбудих си въбражението :)

П.С. Вижте какви съкровища можете да притежавате, за да направите идеалния летен аутфит :) http://frichiclothes.blogspot.com/search/label/summertime

5 comments:

  1. не ме ебе

    ReplyDelete
  2. явно те "ебе", щом коментираш :):):)

    ReplyDelete
  3. бих махнала очилата
    обаче гащеризонът е <3

    ReplyDelete
  4. Разгада ме!
    ПС: човек може да коментира, без да чете и без да го ебе :)

    ReplyDelete
  5. Да, но коментарът е знак на интерес и това ме радва :)

    ReplyDelete