22 November 2010

Олд скуул

Опитах се да снимам момчето на няколко локации с въобще-непрофесионалната ми сапунерка и накрая кадърът се получи най-добре тук. Сега като го гледам е направо страхотен. Стилът на момчето се вписва идеално в новата локация на Седжуик шоп. Бих го нарекла олд скуул с денди и пънкарски елементи, които са много адекватно приложени.

Харесвам стила, защото е отлично подбран спрямо излъчването на това момче, като в същото време той умело и без задръжки изразява себе си. Подборът на дрехите и съчетанието им говорят за индивидуалност, неприсъща на много българи, но, за радост, все по-срещана!

10 comments:

  1. Напомня по-скоро на някой от Hel Looks, отколкото на София. :)

    ReplyDelete
  2. 1. bih zamestila "skinarski" sus "punkari"
    2. a ako se wuzhishtawash na stila na skinarite, prosto zamesti sobstwenite si wuzgledi!
    Rahna

    ReplyDelete
  3. Пънкарски, да, правилно! :)
    А иначе- не, не им се възхищавам хахаххаха. Това пък как го реши, не знам...

    ReplyDelete
  4. Досега ме кефеше, че избираш оригинални стилове, в които има идея... Но с този мъж малко си сбъркала (според мен). Кое с кое му се съчетава, кое е олд скул не разбрах, или по-точно не видях на снимката. Всичко е толкова небрежно, всеки детайл е Толкова небрежно седящ, че в цялост картинката изглежда чак мърляво и неподдържано. Колкото до горния комент за скинарството - няма нищо скинарско тук, както се е изразила авторката, клони към пънкарско.

    ReplyDelete
  5. Прилича ми на герой от филм на Тим Бъртън и ми харесва точно тази небрежност в излъчването и облеклото. Точно олд скуул изглежда, защото не забелязвам нищо ново и модерно, а всичко е подбрано като за преди няколо десетилетия. Момчето има собствен стил и аз виждам оргиналното в него...
    То не може всички да са с дънки Енерджи и блузка Версаче, ако това разбираш под оргинално... (май да)!

    И пънкарското- кубинките бе, кубинките ееееее.... и е променено...

    ReplyDelete
  6. "То не може всички да са с дънки Енерджи и блузка Версаче, ако това разбираш под оргинално... (май да)!"
    Tова беше най-тъпият отговор, който съм получавала на мой комент. Да съм споменала някъде горе нещо за Версаче? А за Енерджи? и погледни пак за да видиш думите, които макар и в скоби, ясно се виждат: "според мен". Така че недей да ме нападаш така, с нищо не съм засегнала мнението ти. Напротив, подкрепих го като отбелязах, че наистина изглежда по- скоро пънкарско, отколкото каквото и да било друго.

    ReplyDelete
  7. Вели, съжалявам за острия език! Малко преувеличих с този коментар, наистина. Даже се чудех дали да не го изтрия, но реших първо да изчакам твоя отговор.
    Прави ми впечатление, че напоследък всички коментари са насочени главно към мен, а не към снимката, заради това реагирах така...
    Ти определено не попадаш напълно в тази графа, но ме подразни заядливата нотка в кометара ти, която е изишна, както е излишен и коментарът за дънките Енерджи.
    Надявам се да си ме разбрала сега... :)

    ReplyDelete
  8. На мен честно казано тая Плюшкинова постановка ми хареса. Контрастира и стимулира с визията си този момък. Не бих се ангажирал да давам оценка на някакви класически съчетания на цветове, материи, модели и прочие, защото ми се струва, че е ненужно и неадекватно особено в съвременността. В крайна сметка успешното експериментиране налага нови тенденции и субкултури. Като се замисля, точно тея елементи, които ми извадиха очите (сините презрамки, различните патерни под шала) ме накараха да се загледам и в крайна сметка стигнах до въпроса "И к'во от т'ва?". Екстра си е човека, симпатяга.

    ReplyDelete
  9. хахахахаахаха, да, да, и аз в първия момент се стреснах от презрамките на раницата, но това продължи скунда-две и после всичко си се напасна :)

    ReplyDelete
  10. Abe Suze,kvo i dava6 obqsnenie na Vili,v kraina smetka komentara i ne be6e mnogo friendly,posle ako ne6to ne ti haresva povqrvai mi moje6 da nameri6 i drugi dumi,a otnosno 'stilno' ami to stilove mnogo,koi e kazal 4e stilno e '4isto' i 'qsno',naprotiv.Pozdravleniq Suze,tuk me spe4eli i ne za6toto tolkova mi haresva viziqta na mom4eto,a za6toto e razli4en-tova koeto lipsva po Sofiiskite ulici.Dessy Raykova

    ReplyDelete