26 April 2010

Иванина



Абсолютна младежка визия. Харесвам кецовете, съчетани и оправдани с гривната- един малък детайл как може да върже нещата. Много спортна и много свежа.

Единствената ми забележка е към очилата- много са големи за лицето. Розовите рамки подчертават размера им, ако бяха черни, щяха да подхождат повече. Цветните рамки предполагат добро прилягане към формата на лицето и трябва да се внимава при избора, за да не допуснете нежелана комична визия.

16 comments:

  1. Страхотно момиче! Кецовете са невероятни, имам слабост към такива ярки цветове това лято.

    ReplyDelete
  2. Страхотна!

    ReplyDelete
  3. Ne stava66666 kichh :D

    ReplyDelete
  4. like like like :)

    ReplyDelete
  5. mnoogo cvetno i kichozno (puke)

    ReplyDelete
  6. prekalila e kato koledna elha :X

    ReplyDelete
  7. На мен пък ми харесва много. Супер младежко и смело облекло. Да беше слойила само дънки и блузка, нямаше да е тук :Р

    ReplyDelete
  8. stila i ne e interesen netradiciozen ili razlichen toi e "terranova" hubavo e da ima nqkakvo interesno reshenie otnosno cvetovete no tova e prekaleno..trqbva da ima mqrka pootdelno drehite ne sa loshi no vsichko tova zaedno idva v poveche ;)

    ReplyDelete
  9. o4ilata sa gadni4ki dosta.......:X

    ReplyDelete
  10. mnoo cvqt mnoo neshto :D

    ReplyDelete
  11. kecovete pone stavat :)

    ReplyDelete
  12. Вижте какво, явно имате някакви тъпи тинейджърси лични спорове с момичето и не смятам, че е тук мястото да ги решавате! Ако получа още един такъв малоумен коментар, без конкретно обяснение защо "ne e za tuk..... ", няма да го поствам. Идеята на блога е да се коментира обективно, а не заради някакви детски спорове! Поне на мен вече на това ми прилича, ако греша- моля да бъда извинена! Благодаря!

    ReplyDelete
  13. Greshite! Ne poznavam momicheto prosto izrazqvam mnenie,no qvno ako mnenieto mi ne suvpada s vasheto se prevrushta v problem ok.Mackata e simpatichna prosto drehite i sa prekaleno shareni i spored men kichozni i zle suchetani kakto nqkoi po-gore e kazal eto q i argumentaciqta mi ;)

    ReplyDelete
  14. Еее, трябва да ви провокирам, за да решите да изразите правилно мнението си!
    Освен това ми се стори малко странно да получавам 5 комантара един след друг за този само за този пост и то все лаконични и неаргументирами.
    Благодаря за уточнението и забележката, приема се :)

    ReplyDelete
  15. nqma problem vseki ima pravo na mnenie za men e kich za drug moje da e stil :)

    ReplyDelete