11 April 2010

Сузана




Интересното в този аутфит е съчетанието на различните цветове. Въпреки че са повече от 3 на брой (както правилата за съчетаване на цветовете гласят), има един елемент, които ги свързва- шалът. Шалът съдържа същата цветова гама като облеклото- зелената жилетка, синята рокля, жълтия чорапогашник, виолетовите обувки. По този начин се успяла да оправдава съчетанието на толкова много цветове.

Чантата допълва облеклото, без да се натрапва, но и изпъква като аксесоар. Забележете как цвета й съответства на този на жилетката, но не и на обувките. Съчетаването на чантата и обувките трябва да се избягва, защото често седи като униформа и демонстрира липса на стил. Това не значи, че не можете да съчетавате изобщо чантата с обувките. Просто нека това не се набива много на очи.

По-добре съчетайте аксесоарите стилово, отколкото цветово. По този начин всеки от тях ще изпъкне и ще покаже идеята на облеклото ви.

3 comments:

  1. obuvkite, jiletkata, shala i 4antata sa ok kato su4etanie, no s dunki , rizka i podhodqsht kolan spored men shteshe da e po-dobre.. a roklqta i 4orapogashtnika sa prosto za drug sezon

    ReplyDelete
  2. Дам, прав/а си за роклята и чорапогащника, но реших да експериментирам и да вкарам малко лятно настроение. Според мен в съчетание не са за сезона, защото жълто и синьо в комбинация седят много свежо, жизнено и закачливо, което е по-подходящо за лятото или късната пролет :) Добра забележка, приема се :)

    ReplyDelete
  3. hehehe :)) evalata ,4e priemash kritika .. i az imah predvid i cvetovata gama, i nastroenieto osven materiite :) no puk nishto novo nqma da suzdavame ako ne eksperimentirame :) vijdam , 4e razbirash kakvo pravish i go pravish suznatelno, koeto e super..uspeh !

    ReplyDelete