24 August 2010

Pictures by fans: Антония





Антония бе така добра да ми прати тези две снимки, за да ви покажа нейния стайлинг, който много ми допадна главно заради семплата визия, подходяща за фигурата и излъчването, която също така е в крак с модните тенденции.

В първата снимка много харесах цветовата гама. Всеки детайл допълва другия, като полата се явява първоизточникът на цветовата и стилова комбинация. Този тип поли на цветя, освен че са хит за сезон пролет/лято 2010, но са и абсолютен must have, защото разкриват безброй много възможности за съчетаване и седят супер тренди.

Неутралните цветове отиват на Антония, поради светлата кожа и коса. Бих й предложила даже да изсветли косата си, ще седи още по-добре.

На втората снимка виждаме друга пола и въпреки хоризонталните линии, които се счита, че разширяват силуета, тук кройката спасява ситуацията и полата седи перфектно. Ето колко е важна кройката!

Съчетанието не е толкова успешно, както при горната снимка и може да претърпи лека корекция в горната част. Полата сама по себе си е интересна и раздвижената кройка на сакото идва в повече. Аз бих заложила на черен, прав, мъжки блейзър, обувки с много катарами и чанта плик в ярък цвят.

3 comments:

  1. Compliments for your blog and pictures included, I invite you to see the photo blog,
    CLICK PHOTOSPHERA

    Each week released a new album

    A kiss you beautiful girl,greetings from Italy

    Marlow

    ReplyDelete
  2. Мерси Сузи за изчерпателната статия! Ще последвам съвета ти за блейзера. Иначе за косата: die blonden Jahre sind vorbei :)
    Тони

    ReplyDelete
  3. Хихихи, разбрах аз, че сменила цвета. Явно русото ти е втръснало. Но не мога да отрека, че и така ти е добре :)

    ReplyDelete