27 August 2010

NO!NO!NO! Furious Folk Female



Въйййй, малииии, стра'отна! Просто уникален пример за модерна фолк фурия. Като се започне с проскубаната перхидролена косица (явно изтощена от безпощадните химии и всекидневното използване на пресата за коса). Черните корени придават допълнителна доза "колорит" на прическата.

Продължаваме с отвратително "сексапилния" розов сутиен- задължителен елемент от облеклото на една истинска чалга фенка е подаващото се бельо- колкото по-фрапантно, толкова по-добре!

Малка черна рокля с малка черна чанта със златни дръжки и катарама- класика. Сигурно това е чантата от бала... Отпред коланът е също със златна каратама, съчетала ги е.

Тук виждаме (направо се ококорваме, ако питате мен) един от интересните трендове напоследък- сандалки с чорапки, и това е един от начините, по който НЕ трябва да се използва! Не мога с думи да опиша "възторга" ми от сините пластмасови платформи и чорапките с дантелки и бродерийки!

Това момиче има нужда от цялостен преглед на гардероба и на етиката! След такава гледка, която е неразделна част от родните ни улици, как да не смятат българките за леки жени...

6 comments:

  1. :D:D:D Леле, умрях от смях!
    Безумно добър вкус има това девойче!

    Кремка

    ReplyDelete
  2. На мен лично ми е интересно, какво е мнението младежа относно външния вид на приятелката му...
    Или изобщо не му пука, защото той я предпочита без дрехи...

    ReplyDelete
  3. Ама си има гадженце, нали?! ахахахах Отврат!

    инж. Минков

    ReplyDelete
  4. аахахах о,Господи!Някой хора имат изключително изкривена представа за себе си.Не мога да си представя как ще се видя в огледалото с този тоалет,ще изляза навън и ше крача гордо по улиците...

    ReplyDelete
  5. Мисля, че днес мога да повърна за втори път. Сега!
    Марта :P

    ReplyDelete
  6. Ужасно. Кофти е, че тази гледка не е просто изключение, а ежедневие. Още по-кофти е , че не е най-лошата гледка, а има хора с много по-кофти представа за добър вкус и стил.

    ReplyDelete