14 May 2010

No! No! No! Цикла с лилаЕто и поредното модно недоразумение по столичните улици. От къде да започна? Дали от безумното съчетание на ярко цикламено с ярко лилаво, неразумното подчертаване на дупето или покъртителните аксесоари? Какво прави тази златна чанта там?

Най-красивото в тази дама и това, за което аз бих се хванала при изграждането на визия, е косата. Разкошна е- дълга, къдрава, обемна, кичурите са добре направени и седят страхотно. Бих й препоръчала да носи повече поли, които се разкрояват от талията, за да избегне гротеСкННННННННННННННННННННННото (доволни ли сте, хранители мои??????) подчертаване на пищните задни форми и го замени с подчертаване на глезените. Бих се възползвала от флоралния тренд и този на принтовете, които ще разсеят вниманието от фигурата й и ще подчертаят естествената красота на лицето (мацката е много хубава) и разкошната коса, които са основните й плюсове.

9 comments:

 1. В конкретния случай е повече от ужасно,но мини рокля с тези цветове-цикламено и лилаво-не е никак лошо.
  П.С.пише се гротескно,защото думата е гротеска :)

  ReplyDelete
 2. аз харесвам цветовото съчетание на лилаво и цикламено.
  но тук картинката наистина е жалка, но това идва от лошия вкус и недобре подбраните за фигурата кройки

  ReplyDelete
 3. Това са любимите ми два цвята и аз обичам да ги съчетавам, но не и в такъв вид, защото взаимно се отблъскват като са в еднакво количество и интензитет. Обичам да се обличам цялата в лилаво и добавям една цикламена чанта тип "cluch", как ви звучи? Но съчетания от рода на лилаво горнище с цикламен панталон- too much, way too much! Ето каква е границата между стилно и грозно в този случай :)

  ReplyDelete
 4. Мда страшно много зависи как ще се съчетае,пък и в конкретния случай-кой ще го съчетая.Ако липсва вкус,нищо не може да помогне.

  ReplyDelete
 5. Ох мацка научи се първо да пишеш, после да критикуваш! 100% момичето на снимката е безумно облечено и все пак не бих го нарекъл "гротеЗко", най- малкото, защото се пише "гротеСкНо" Да не стане малко присмял се хърбел на щърбел? Иначе успех с блога.

  ReplyDelete
 6. Лесно е да се храни под псевдоним "Anonymous" :) Дано само правописни да са ми грешките... и все пак това не е блог за правопис, нали???

  ReplyDelete
 7. "Достатъчно много примери има за хора, за които правилната форма е "гротеско", включително и сред пишещото братство. Между другото и в сърбо-хърватския формата е такава: "зарад разгревања гротеско-фарсичног, није стран ни Молијеровој комедиографији."

  ReplyDelete
 8. Мда не става,но смея ли да попитам защо всички "неставащи" са снимани в гръб.Мисля че трябва все някой да им го каже та да се замислят,ако се е захванал да променя нещо.Ако не,хранежа си го бива няма спор.

  Точка:)

  ReplyDelete
 9. Обяснение защо снимките са в гръб можеш да видиш при коментарите на поста "Костюмче". Друга причина е, че коментирам стила и то в отрицателен план, не желая да обиждам никой, но искам да покажа как и защо не трябва да се носи съответното облекло по снимания начин. :)

  ReplyDelete