30 March 2011

Сезонът на колелата Vol.2


Ето още една готина мацка на колело, която също има уникален стил и излъчване. Влюбена съм в тези кецове, много са яки и подхождат на облеклото- малко гръндж, малко пънк, много младежко.

Искам да се извиня за качеството на последните няколко снимки. Май е време да си закупя един  "пръфешънъл" фотоапарат. Ама пък моята сапунерка е компактна и удобна... Ако някой от вас има идея какъв апарат да си взема, нека ми пише :) Тенк ю :)

3 comments:

  1. Canon 1000D може да се намери на много добра цена, провери Фотопавилиона или Амазон.:)

    ReplyDelete
  2. За Канона и аз съм чувал хубави работи. Моят съвет е-зависи колко ще го ползваш и с какви цели. Ако ще правиш професионални снимки, да. Ако ще е от време на време, и малък дигитален ще свърши. Аз лично съм с SX200is, изключително съм доволен, прави хубави снимки за размера си и това, което най-ми върши работа е, че се побира в чанта или джоб на яке без проблем. :) Успех и какъвто и да вземеш, се похвали.

    ReplyDelete
  3. Много благодаря и на двамата! Страхотни сте :)
    Допада ми съветът на Иво, защото едва ли ще се изхвърлям с професионални снимки, а и наистина предпочитам нещо компактно и удобно, защото по цял ден се моткам и ще ми дойде в повече да нося още един товар...
    Пак мерси много и започвам търсенето! :):):)

    ReplyDelete