14 September 2010

АннаМладата талантлива дизайнерка на бижута Анна Станкова- Ash застана пред обектива ми и демонстрира много готин градски шик. Цветовете са съобразени както с последните модни тенденции, така и с излъчването на Анна- тази гама е идеална за визията й.

Съчетанието е толкова лежерно, непринудено и въпреки това стилно и доста сложно за постигане, главно заради многото елементи, които взаимно се допълват и съчетават, придавайки цялостен и завършен аутфит.

Този ден Анна беше без някое от своите уникални бижута, но можете да ги разгледате и поръчате от тук: http://frichiclothes.blogspot.com/. Съвсем скоро очаквайте новата колекция, която обещава да се изпари за секунди. Побързайте с поръчките :)

5 comments:

 1. Анна не само е много талантлива и красива, но притежава и страхотен усет да съчетава нещата.

  ReplyDelete
 2. I like the sunglasses!!
  http://streetstylebystela.blogspot.com

  ReplyDelete
 3. Честно казано не ми харесва тези панталони как й седят.

  Кремка

  ReplyDelete
 4. Хммм,най-вероятно не ти харесват, защото са с висока талия, с която в България хората още не са свикнали, а която е базова тенденция от няколко години.

  Цялата лудост на българската мода се състои в това, че не може да приеме новото толкова бързо. Сигурна съм , че след 4-5 години, ще ти харесва как седи :)

  ReplyDelete